Caphas in Nederland

Vrijdag 18 mei stonden Carlien, Carla en Annet met hun spandoek op Schiphol om Caphas te verwelkomen in Nederland. Caphas is ruim 2 weken in Nederland geweest. Hij verbleef bij Annet in Leimuiden. Het is niet te beschrijven wat we allemaal hebben gedaan. We zijn door veel mensen uitgenodigd om te komen eten, koffie te drinken en te borrelen. We hebben leuke en leerzame plekken bezocht. Zo bezochten we een ziekenhuis, een middelbare school en een basisschool. Caphas heeft genoten van een festival, de bioscoop, de rommelmarkt, een tochtje door de grachten van Amsterdam, een picknick op het strand en een fietstocht.
We bedanken alle mensen voor hun gastvrijheid! Caphas kan terugkijken op een geweldig leerzaam verblijf in Nederland.

Ook hebben we zaken doorgesproken die van belang zijn voor de stichting en de APEX school in Kinoni. Ze willen in Kinoni graag gaan bouwen om de school volledig te maken, zodat de kinderen uit groep 3 in januari 2019 door kunnen stromen naar groep 4. De bouw was gestopt, omdat er geen geld meer was. Tijdens het verblijf van Caphas zijn er goede verbindingen gemaakt waar in de toekomst geld uit zal voortkomen. Daarnaast hebben we van 2 bedrijven een groot bedrag mogen ontvangen, zodat er een start kan worden gemaakt met de bouw van de school. We zijn bijna op de helft van het bedrag dat nodig is.

We blijven op zoek gaan naar sponsors, die de stichting KinoniKids een warm hart toedragen.

Nog geen dag thuis kreeg ik de eerste foto al van Caphas. Er werd gemeten, gepraat, overlegd, er werd een plan gemaakt en de volgende dag werden de materialen geleverd voor het vervolg van de bouw van de school.

De bouw is begonnen!!! We houden jullie op de hoogte.

 

Vorige

Het verhaal van de nieuwe keuken..

Volgende

BEDANKT

  1. Marion

    Super dat ze al weer aan de slag zijn

Geef een reactie

Copyright © 2022 Kinonikids