Cheque ontvangen tijdens 21 diner

21 diner van Wietse Buskermolen

Mij werd gevraagd om te komen helpen koken voor het 21 diner van Wietse (inmiddels 24), de zoon van Carla. Uit zijn jaarclub kwamen er 15 studenten eten. Wat een leuke en gezellige club mannen. Er werd gegeten, gedronken, gelachen en er kwamen serieuze onderwerpen aan bod.

Het was ontzettend leuk om te doen, chique de lala, een 8-gangendiner met eten uit verschillende landen en bij iedere gang muziek uit dat land, een praatje van Wietse en een praatje van een van de studenten over Wietse. De alcohol vloeide rijkelijk en met dat de avond vorderde werden de verhalen langer.

Bij het vierde gerecht, gevulde Chapati (een gerecht wat veel wordt gegeten in Oeganda) werd ik uitgenodigd door Wietse om naar voren te komen. Voor mij geheel onverwacht. Wietse had een verhaal over onze stichting en sprak zijn waardering uit over wat we doen binnen de Stichting.

Zijn boodschap was dat wij bevoorrecht zijn dat het in Nederland normaal is om naar school te gaan en te kunnen studeren en hoe belangrijk het is voor kinderen in Oeganda om ook naar school te kunnen gaan. Onderwijs volgen is een toekomst hebben!

Wietse had voor het 21 diner zijn jaarclubgenoten vertelt over onze Stichting en hen gevraagd voor een donatie. Eenieder heeft een bedrag geschonken en ik kreeg een cheque overhandigd voor de Stichting met een mooi bedrag.

Mannen van Jaarclub Zeus allemaal hartelijk bedankt voor jullie donatie en de hele gezellige avond!

 

Annet

Vorige

Listen to apex new songs

Volgende

Speech day!

Geef een reactie

Copyright © 2022 Kinonikids